zaterdag 11 april 2015

Tadzjikistan

Volgende maand ga ik naar Tadzjikistan om daar kinderboeken te illustreren en cursussen te geven aan beginnende kunstenaars. Vanaf nu zal ik weer geregeld een update plaatsen, dus volg mijn blog om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Gaaike,
  Wat leuk om te lezen dat er weer iemand naar Tadjikistan afreis onder auspicien van Commundo. Vorig jaar ben ik 4,5 weer in Proshinev geweest en heb via de lokale organisatie Ob Umed aan een water irrigatie project gewerkt. Toen al spraken ze over de wens om kinderboeken in de lokale taal te willen gaan uitgeven. Mooi dat jij deze wens nu wil gaan verwezelijken.
  Ik wens je veel succes, mocht je nog wat meer willen weten laat het maar even weten.

  met vriendelijke groeten
  Jan de Hoop
  e-mail werk: j.dehoop@zutphen.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Jan,
  Bedankt voor je reactie en je aanbod. Ik hoop dat u mijn blog ook interessant vindt. Misschien roept het nog herinneringen op. Ik zou wel meer over het irrigatieproject willen weten. Ik heb een aantal dagen geleden van het heilige water gedronken, het water dat koud is in de zomer en warm in de winter en toen is me wel wat verteld over de irrigatiewerken, maar ik zou graag horen over uw project, hoe het voor u was en of het geslaagd was.
  Met hartelijke groet,
  Gaaike

  BeantwoordenVerwijderen